Μάι 292023
 

Πρωταθλήτρια στέφθηκε η Γυναικεία μας ομάδα μετά την νίκη της επί του Ε.Φ.Α.Ο.Ζ με σκορ 55-39 και κατέκτησε παράλληλα και την άνοδο της στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας επέβαλλε από την αρχή τον ρυθμό της και μαζί με τον κόσμο της έφτασε στην τελική επικράτηση.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει την προπονήτρια Ιωάννα Γιαννακάκου και τον βοηθό της Διονύση Μυλωνά,τον έφορο της ομάδας Γιώργο Καπανταη καθώς και τις αθλήτριες Νατάσσα Μουζάκη (αρχηγός), Αρτζινα Βαφειάδη, Μαρία Χαλικοπούλου, Μπετκα Μαρία, Ρουσουνελου Κατερίνα, Κουφογιαννη Θάνια, Ζαράνη Μαίρη, Κραββαρη Κατερίνα, Σαραντοπούλου Αντιγόνη,Καρρά Μελίνα, Γεωργαλά Εβίτα, Βαρελά Ελένη ,Βαρελά Ειρήνη, Δουλβαρη Βαρβάρα, Κρητικού Δήμητρα.
Επίσης ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους τον γιατρό της ομάδας Μιχάλη Παπαδάκη και τον φυσικοθεραπευτή Μάνο Παπαμανώλη.
Τέλος ένα ξεχωριστό ευχαριστώ από καρδιάς στον υπέροχο και αξιοθαύμαστο κόσμο της ομάδας ο οποίος είναι πάντα εκεί στηρίζοντας την προσπάθεια όλων μας.
Κλείνοντας πολλά συγχαρητήρια και στον έτερο φιναλίστ του τελικού την ομάδα του Ε.Φ.Α.Ο.Ζ για την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα.
Εμείς απλά συνεχίζουμε….