Μάι 202023
 


Κατάθεση ψυχής από την Γυναικεία μας ομάδα που σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό κατάφερε να πάρει την νίκη και την πρόκριση για τον τελικό του πρωταθλήματος επικρατώντας επί του Γ.Σ Προμηθέα Χαλανδρίου στα Πατήσια με σκορ 60-54 στην παράταση.
Σε ένα παιχνίδι που μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ήταν συναρπαστικό οι φιλοξενούμενες μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να χτίσουν μια διαφορά η οποία έφτασε και τους 13 πόντους υπέρ τους. Όμως τα κορίτσια μας κάνοντας κατάθεση ψυχής σε ένα ακόμα παιχνίδι κατάφεραν να ανατρέψουν την διαφορά,να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση και τελικά να πάρουν αυτές το εισιτήριο για τον τελικό αφού έφτασαν τη σειρά των παιχνιδιών στο 3-0.
Σημαντική και η παρουσία των φιλάθλων μας που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να ενισχύουν την προσπάθεια τους.
Πλέον περιμένουμε τον νικητή του άλλου ζευγαριού και δίνουμε ραντεβού για τον μεγάλο τελικό.
Ο Α.Ο Σπόρτιγκ συγχαίρει την προπονήτρια και τις αθλήτριες του Συλλόγου και τον εξαιρετικό φίλαθλο κόσμο της για την σημερινή μεγάλη νίκη.
Επίσης συγχαίρει και την ομάδα του Γ.Σ Προμηθέα Χαλανδρίου για την προσπάθεια της.
Συνεχίζουμε….
Δεκάλεπτα: 10-15, 14-15, 16-11,12-11,8-2 παρ.
Διαιτητές: Χρηστίδης Π.,Κουτιβης Γ.
Α.Ο Σπόρτιγκ ( Γιαννακάκου – Μυλωνάς): Καρρά, Χαλικοπούλου 11(2), Κραββαρη, Μπετκα, Βαφειάδη 21, Ρουσουνελου 10, Σαραντοπούλου, Μουζάκη 9, Γεωργαλά, Κουφογιαννη 4, Βαρελά Έιρ., Ζαράνη 5.