Μάι 222020
 

Μετά την ανακοίνωση τής ΕΣΚΑ και την επικύρωση των βαθμολογιών η ανδρική ομάδα του συλλόγου μας επιστρέφει στην Α κατηγορία της Ένωσης.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή και του αθλητές της ανδρικής μας ομάδας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στη Α ΕΣΚΑ.
Δυστυχώς οι καταστάσεις που βιώσαμε δεν κατέστησαν δυνατό να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στο γήπεδο μαζί με τον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου μας,οπως πράγματικα άξιζε σε αυτή την προσπάθεια των αθλητών μας που από τη πρώτη αγωνιστική οδηγούσαν την κούρσα του πρωταθλήματος και παρόλες τις δυσκολίες με τραυματισμούς αθλητών επέδειξαν τρομερό πάθος και αγωνιστικότητα για να φτάσουν στον τελικό στόχο.
Το εξαιρετικό κλίμα και το δέσιμο όλων ήταν το μυστικό για να φτάσουμε στην άνοδο αλλά είναι και ο οδηγός για την επόμενη μέρα.
Τέλος το Δ.Σ του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει για την πολύτιμη συμβολή τους τον γιατρό της ομάδας κύριο Μιχάλη Παπαδάκη τον φυσικοθεραπευτή κύριο Μανώλη Παπαμανώλη τους χορηγούς της ομάδας και φυσικά τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη του.