Ιαν 132015
 

Σήμερα Τρίτη 13/1/15 συνήλθε εκτάκτως το Δ.Σ του Α.Ο Σπόρτιγκ με μοναδικό θέμα την απαράδεκτη πορεία της γυναικείας ομάδας .

Το Δ.Σ αποφάσισε :

1)Λύθηκε η συνεργασία μας με την αρχηγό της ομάδας Γεωργίας Νταή.

2)Αποφασίσαμε να λύσουμε την συνεργασία μας με τον κύριο Οδυσσέα Θέμελη όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά γιατί ο κύριος Θέμελης είχε μόνο ένα μειονέκτημα «Είναι κύριος». Δυστυχώς δεν μπόρεσε να επιβληθεί η αγωνιστική πειθαρχία στην ομάδα.

Το Δ.Σ θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κύριο Θέμελη γιατί κύριος ήρθε και κύριος έφυγε. Του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και κάθε πρόοδο στην μελλοντική προπονητική του καριέρα.

3)Το Δ.Σ μετά από πρόταση του Προέδρου του Συλλόγου αποφάσισε να ξεκινήσει την συνεργασία από την Τετάρτη 14/1/15 με τον κύριο Σταύρο Νανάκο .Γνωρίζουμε ότι πρέπει να παλέψουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία και πιστεύουμε ότι οι παίκτριες μας θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να διατηρηθεί η ομάδα μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία .

Τέλος θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια  στην ομάδα του ΓΣ Ίκαρου Καλλιθέας για την δίκαιη νίκη που πέτυχε την Κυριακή έναντι στην ομάδα μας και να συγχαρούμε τους διαιτητές κύριο Σπυρόπουλο και κυρία Γαρίνη .

 

Ο Πρόεδρος                      Ο Γ.Γραμματέας

Β.Σακόπουλος                    Στ.Ταμβάκης

 Leave a Reply

(required)

(required)