Δεκ 162014
 

Σήμερα Τρίτη 16/12/14 συνήλθε το Δ.Σ του Α.Ο Σπόρτιγκ με μοναδικό θέμα την αγωνιστική κατάσταση της γυναικείας ομάδας του Συλλόγου μας.Ο πρόεδρος του Συλλόγου ενημέρωσε τα μέλη για την απαράδεκτη αγωνιστική κατάσταση της γυναικείας μας ομάδας στον αγώνα με τον Πανιώνιο.Επίσης ο έφορος κύριος Κατσαμπίρης ενημέρωσε το Δ.Σ για την παρουσία των αθλητριών στις προπονήσεις της ομάδας μας.

Το Δ.Σ αποφάσισε :

1)Να παραδόσουν όλες οι αθλήτριες τις εμφανίσεις της ομάδας στον έφορο κύριο Κατσαμπίρη

2)Ουδεμία αθλήτρια του Συλλόγου της γυναικείας μας ομάδας δεν θα συμμετέχει στις πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.

3)Το Δ.Σ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος μας ότι τόσο κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο όσο και κατά την φετινή ,έχει δείξει απόλυτη συνέπεια στις υποχρεώσεις απέναντι στις αθλήτριες .Απαιτεί την ίδια συνέπεια από τις παίκτριες της γυναικείας τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες της ομάδας μας,διαφορετικά θα πάψει να έχει ο Σύλλογος μας την ίδια συνέπεια που έχει ο Σύλλογος μας τα τελευταία δύο χρόνια.

Το Δ.Σ θα συνέλθει το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη ώστε να επανεκτιμήσει την κατάσταση που επικρατεί στο γυναικείο τμήμα του Συλλόγου μας γιατί έχουμε την αίσθηση ότι οι αθλήτριες μας δεν έχουν καταλάβει σε ποιά ομάδα αγωνίζονται και ποιά φανέλα φοράνε.

Υ.Γ : Από την παραπάνω απόφαση εξαιρούνται οι αθλήτριες Γιαννακάκου Ιωάννα και Καναβάρου Αθανασία.

Ο  Πρόεδρος                   Ο Γ.Γραμματέας

Β.Σακόπουλος                 Στ.Ταμβάκης

 

 Leave a Reply

(required)

(required)