Δεκ 032011
 

Ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας Δημήτρης Αποσκίτης, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Άγιο Θωμά, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

Ερχόμενοι από μια ήττα στην έδρα μας το μόνο που όλοι έχουμε στο μυαλό μας είναι η επιστροφή στις νίκες. Η εικόνα που μου δείχνει η Ομάδα μέσα στην εβδομάδα είναι ότι το πιθανότερο αυτή η ήττα να λειτουργήσει πιο ευεργετικά πάνω μας από όλα τα προηγούμενα αποτελέσματα. Είμαστε έτοιμοι και αυτό πρέπει να το δείξουμε την Δευτέρα. Ο Άγιος Θωμάς είναι μια καλή Ομάδα που είναι σε μια φάση ανάκαμψης το τελευταίο διάστημα αλλά εμάς δεν πρέπει να μας απασχολεί σε κάθε παιχνίδι τι κάνει ο αντίπαλος. Εμείς πρέπει να πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για την νίκη και μόνο για την νίκη. Έχουμε την δυνατότητα και την υπόσχεση που δίνω εκ μέρους των παιχτών μου είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα και οι 14 χωρίς να ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Προπονητικά πάντα έλεγα σε όλες τις ομάδες που έχω δουλέψει ότι αν μια Ομάδα είναι καλή δεν φαίνεται όσο κερδίζει αλλά πως αντιδρά στα δύσκολα και εμεις είμαστε σε μια δύσκολη φάση και πρέπει και ΘΑ αντιδράσουμε.

Τελειώνοντας έχω να πω ότι ο Σπόρτιγκ είναι μεγάλο σωματείο και με δουλειά αλλά κυρίως με συνεργασία και ομόνοια θα πετύχουμε τους στόχους μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

 Leave a Reply

(required)

(required)