Σεπ 252010
 

Συνέντευξη παραχώρησαν στο patissiapress.gr οι αρχηγοί της ομάδα μας, Στέλιος Κλήμης, Γιώργος Κασσάνος καθώς και ο προπονητής Παναγιώτης Αρβανίτης

O Στέλιος Κλήμης δήλωσε ότι επέστρεψε στο Σπόρτιγκ για συναισθηματικούς λόγους. Πιστεύει ότι φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά αφού πέφτουν οκτώ ομάδες από την κατηγορία αλλά και επειδή η ίδια η ομάδα είναι καινούρια. Ποντάρει πολύ στη δύναμη της έδρας που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να κάνει τις απαραίτητες νίκες στα Πατήσια.

Ο Γιώργος Κασσάνος μίλησε και αυτός για τις δυσκολίες της χρονιάς και το πόσο σημαντικό είναι να δέσει η ομάδα και να βρεθούν οι νέοι παίχτες μεταξύ τους.

Τέλος ο προπονητής μας Παναγιώτης Αρβανίτης δήλωσε ότι υπάρχει καλή διάθεση από τους παίχτες. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Πιστεύει ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια ενώ δεν παρέλειψε και αυτός να απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας ζητώντας τη στήριξη του υποσχόμενος ότι η ομάδα θα κάνει ότι μπορεί για να ανταποδώσει.

Ολόκληρο το σχετικό βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο
http://new.magchannel.gr/?file=c3BvcnRpbmcxXzFfY29udmVydGVkLmZsdg==&value_start=true&title=%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%99%CE%9C%CE%97

  One Response to “Στέλιος Κλήμης : Γύρισα για συναισθηματικούς λόγους”

  1. ELA MWRH PAIXTOYRA!!!!!!

 Leave a Reply

(required)

(required)