Μαρ 262021
 

Προς ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου του Συλλόγου και κατ επέκταση ολόκληρου του φίλαθλου κοινού οσο αναφορά την απόφαση της ΕΟΚ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών που πάρθηκε την 1/3/21.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια αναζήτησης, ήρθαμε τελικά σε επικοινωνία με τον κύριο χορηγό, κύριο Βασίλη Γιαπαλακη, ο οποίος δυνάμει συμφωνίας, είχε αναλάβει την πλήρη ευθύνη συγκρότησης και συμμετοχής της Γυναικείας Ομάδας Καλαθοσφαίρισης , στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, προκειμένου να προβεί άμεσα, σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και να κατεβάσει την Ομάδα στο Πρωτάθλημα, δεδομένης της επανέναρξής του από την ΕΟΚ. Πλην όμως, με μεγάλη μας έκπληξη και απογοήτευση , ο κ. Γιαπαλάκης, όλως αιφνιδιαστικά μας ανακοίνωσε οτι δεν προτιθεται να συνεχίσει την συμμετοχή του και τις εν γένει υποχρεώσεις του προς την Γυναικεία Ομάδα , όπως είχε εξ αρχής αναλάβει, αφήνοντας έτσι το Γυναικείο Τμήμα Καλαθοσφαίρισης , τις Αθλήτριες και τον Σύλλογο εκτεθειμένους.

Παρόλο που ο χρόνος που είχαμε στην διάθεση μας ήταν ελάχιστος εμείς πράξαμε ότι ήταν ανθρωπινως δυνατό ώστε να βρούμε λύση και να πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα.

Λόγω της πανδημίας ζητήσαμε βοήθεια και από την ΕΟΚ αλλά και από την Πολιτεία χωρίς όμως να λάβουμε οποιαδήποτε ανταπόκριση .Ως εκ τούτου, την παρούσα χρονική στιγμή, δεν κατέστη δυνατόν να βρούμε τους απαραίτητους πόρους ώστε να κατέβει η ομάδα στο Πρωτάθλημα.

Μετά από αυτά δηλώνουμε στο κόσμο του Σωματείου μας, τη μεγάλη λύπη μας για την απροσδόκητη αυτή εξέλιξη και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας, όπως κάναμε επί σειρά ετών , για το καλό του Συλλόγου μας , τους αθλητές και τις αθλήτριες , αλλά και τους γονείς αυτών, που με τόση αγάπη στηρίζουν το Σύλλογο και συμπορεύονται μαζί μας.

Σε κάθε περίπτωση, επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας απέναντι σε αυτούς που αθέτησαν την συμφωνία με αποτέλεσμα την μη συμμετοχή μας στην συνέχεια του Πρωταθλήματος.