Ιούλ 292010
 

Αγαπητοί φίλοι,

Ο A.O. Σπόρτιγκ θα λειτουργήσει τη φετινή χρονιά με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, βασισμένη σε ένα νέο μοντέλο οργάνωσης, το οποίο στηρίζεται σε καινοτόμες θεσμικές αντιλήψεις.

Η χορηγία είναι ένα σπουδαίο κομμάτι των δημοσίων σχέσεων στις σύγχρονες επιχειρήσεις. Δρα ως ένα πρόσθετο διαφημιστικό μέσο, αυξάνει την δημοσιότητα, βελτιώνει την εικόνα της επιχείρησης και παρακινεί στο εσωτερικό της επιχείρησης τους εργαζόμενους.

Την φετινή χρονιά σχεδιάστηκε και ξεκίνησε να εφαρμόζεται μια καλά μελετημένη πολιτική management και marketing με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων αθλητικών υπηρεσιών. Επιδιωκόμενο επακόλουθο είναι το διαφημιστικό / χορηγικό ενδιαφέρον από εμπορικές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Ενέργειες όπως η διαμόρφωση ενός αξιόλογου προγράμματος αγωνιστικών και εξωαγωνιστικών εκδηλώσεων οι συμφωνίες με ΜΜΕ, η συνεχής προσπάθεια σε επίπεδο του αγωνιστικού τμήματος για διακρίσεις και η τόνωση των μαζικών αθλητικών-πολιτιστικων εκδηλώσεων αποτελούν παραμέτρους της πολιτικής αυτής.

Επισυνάπτεται το αναλυτικό χορηγικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 που περιλαμβάνει τιμές.

Χορηγικό πρόγραμμα Α.Ο. Σπόρτιγκ
https://www.sportingbc.gr/wp-content/uploads/2010/07/sporting-finance-program.pdf

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
A.O. Σπόρτιγκ

 Leave a Reply

(required)

(required)