Ιαν 282014
 

Την Κυριακή 26/1/14 μετά τη λήξη του αγώνα Α.Ο Σπόρτιγκ-ΚΑΟ Μελισσίων  συνήλθε έκτακτα το Δ.Σ του Συλλόγου .Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Βασίλης Σακόπουλος έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση του Δ.Σ δηλώνοντας ότι αδυνατεί να υπερασπίσει το Συλλογό μας .Επίσης το Δ.Σ ασχολήθηκε με εσωτερικά θέματα της γυναικείας ομάδας και με την πρσφυγή του Συλλόγου μας στο ΑΣΕΑΔ με θέμα την αφαίρεση των δύο βαθμών από την ανδρική μας ομάδα.

Το Δ.Σ αποφάσισε ως εξής  :

1)Πρώτον να διαφωνήσει κατά πλειοψηφία με την απόφαση του Προέδρου να δεχτεί την αναβολή της υπόθεσης της ανδρικής μας ομάδας στο ΑΣΕΑΔ

2)Δεύτερον απφάσισε να επανεξετάσει όλα τα θέματα της γυναικείας ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα στις 3/2/14

3)Δεν δέχτηκε την απόφαση της παραίτησης του Προέδρου του Συλλόγου και θα την επανεξετάσει στο επόμενο συμβούλιο στις 3/2/14.

Τέλος το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει τη λύπη του για την άτυχη διαιτησία των κυρίων Αντώνιου και Σκαλτσή στο παιχνίδι της γυναικείας μας ομάδας με τον ΚΑΟ Μελισσίων που χάρη στα λαθεμένα σφυρίγματα τους μετέτρεψαν το 61-39 που προηγείτο η ομάδα μας ( 7΄’ πριν τη λήξη του αγώνα )σε ήττα της ομάδας μας.

Ελπίζουμε η διαιτησία των παραπάνω κυρίων να ήταν μια ατυχή τους στιγμή ώστε να μην συμβεί η διαμόρφωση του αποτελέσματος στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Α.Ο Σπόρτιγκ

 Leave a Reply

(required)

(required)