Δεκ 162013
 

Το Δ.Σ του Α.Ο Σπόρτιγκ με αφορμή τα χτεσινά γεγονότα που εξελίχθηκαν στον αγώνα της ομάδας μας με τον Γ.Σ Μεσσήνης θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο για τα πραγματικά αίτια τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στο εν λόγω παιχνίδι.

Καταγγέλλουμε :

1) Ότι κατά την προσέλευση των φιλάθλων του Σωματείου μας  απαιτήθηκε  παράνομα να προμηθευτούν εισιτήρια για την είσοδό τους στο γήπεδο με τιμή 10 ευρώ κατ΄άτομο τα οποία δεν ήταν θεωρημένα από την Εφορία και όπως προβλέπει ο κανονισμός της Ε.Ο.Κ απαγορεύεται να χορηγούνται.

2)Οι φίλαθλοι της ομάδας μας προκλήθηκαν αναίτια από φιλάθλους του Γ.Σ Μεσσήνης θέλοντας να δημιουργήσουν τέτοιο κλίμα ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν την νίκη με κάθε τρόπο εκτός των 4 γραμμών του αγωνιστικού χώρου.

3)Οι διαιτητές του αγώνα ζήτησαν την εκκένωση όλων των εξεδρών και αυτό από μόνο του δείχνει το γενικό κλίμα που επικρατούσε.Οι φίλαθλοί μας αποχώρησαν όπως προβλέπει ο κανονισμός ενώ αντιθέτως οι γηπεδούχοι δεν συμμορφώθηκαν και αποχώρησαν μετά από μια ώρα με την παρέμβαση της αστυνομίας .

Τέλος ο Α.Ο Σπόρτιγκ καταδικάζει κάθε μορφή βίας αλλά και κάθε τέτοια ‘φιλοξενία’ και θα ήθελε να δώσει συγχαρητήρια μόνο στους αθλητές του Γ.Σ Μεσσήνης οι οποίοι ήταν οι μόνοι που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων καθώς και στους διαιτητές οι οποίοι δεν επηρεάστηκαν από τις παραπάνω συμπεριφορές .

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Α.Ο Σπόρτιγκ

 

 

 

 Leave a Reply

(required)

(required)